Dział poświęcony altanom ogrodowym ? ich wykonaniu oraz altanom gotowym. Podpowiedzi jaką altanę wybrać, porady dotyczące prac konserwacyjnych. Rozwiązania konstrukcyjne, pomysły aranżacyjne, informacje jak zbudować altanę.
w sumie to nie mam pojecia gdzie szukać takich altan z grillem.
Ogrodosfera co podajecie wyżej ma altany zwykłe, a takie z grillem wbudowanym to chyba trzeba by szukać nie jako altany, a jakies wiaty zadaszone
- w końcu altana jest z założenia mała, a grill musi miec przestrzeń, żeby dobrze działał..
Mój wujek ma coś takiego, ale niestety nie pomogę z projektem, bo z tego, co wiem to projektował ją sam. Podejrzewam, że musiał się mimo wszystko na czymś wzorować. Jedno wiem na pewno - altana z grillem to znakomity pomysł. Wszystko mamy na miejscu - a jeśli grill jest fajnie zrobiony i ulokowany to jego bliskie sąsiedztwo nie ma absolutnie żadnych wad.
Jak kupowałam meble technorattanowe na taras to ta sama firma miałą bardzo fajne altany!
nie mają podobno wszystkich na swojej stronie ,a le przesłali mi na e-mail realizacje.
Baaardzo ładne. Współpracują podobno z paroma firmami , które tylko tym się zajmują
www.alteon.pl
ps.a te ze strzechą też ładnie (ale jak z ogniem? )
Jak kupowałam meble technorattanowe na taras to ta sama firma miałą bardzo fajne altany!
nie mają podobno wszystkich na swojej stronie ,a le przesłali mi na e-mail realizacje.
Baaardzo ładne. Współpracują podobno z paroma firmami , które tylko tym się zajmują
www.alteon.pl
ps.a te ze strzechą też ładnie (ale jak z ogniem? )
U moich teściów jest drewniana altana taka dosc dluga i na samym jej konc jest taki zbudowany grilik, wszystko pasuje i dziala swietnie, kwestia odpowiedniego ustawienia zeby nie dymilo. u mnie natomiast znajduje sie taka http://www.kreocen.pl/produkt/CDiL-Mill ... 50990.html gril niestety obok
U moich teściów jest drewniana altana taka dosc dluga i na samym jej konc jest taki zbudowany grilik, wszystko pasuje i dziala swietnie, kwestia odpowiedniego ustawienia zeby nie dymilo. u mnie natomiast znajduje sie taka http://www.kreocen.pl/produkt/CDiL-Mill ... 50990.html gril niestety obok