Szukasz odpowiednich mebli ogrodowych, a wybór jest tak duży że nie możesz się zdecydować? Zadaj pytanie i poznaj opinie na temat mebli ogrodowych. Znajdziesz tu także praktyczne rady na temat konserwacji mebli, czy samodzielnego wykonania huśtawki.
Witam, ostatnio znajomy polecił mi meble ogrodowe tej firmy, miałem obawy ale w końcu się zdecydowałem (2 krzesła i stolik zakupiłem), a że miałem dość daleko do najbliższej IKEI zdecydowałem się na zakup przez internet (wiem że IKEA nie sprzedaje online ale jest taki popularny sklep - taniutko.pl) i.. nie żałuje. A wy jakie macie doświadczenia z meblami ogrodowymi tej szwedzkiej firmy?
Malutki stoliczek i dwa krzesła za 249 PLN? Tu masz stół i 2 ławki za 165: http://sklep.andrewex.com.pl/meble-ogrodowe/stoly-drewniane I sam sobie odpowiedz, gdzie jest taniutko...
Zaskoczył mnie sklep Praktiker, ponieważ można już robić zakupy przez ich stronę internetową Tak właśnie zamawiać będę nowe krzesła do ogrodu, a także parasol na balkon. A wszystko po to by wypoczynek w ogrodzie był wyjątkowy
Kiedyś miałam zestaw mebli ogrodowych z Ikei i nigdy więcej! Szybko się rozleciały -.- Obecnie posiadam krzesła z metalową ramą, w całości przykryte technorattanem i jestem bardzo zadowolona! Minęły 3 lata i krzesła jak nowe
Krzesło mam bardzo podobne do tego, tylko bez tych dolnych nakładek: [/img]