Moderator: wika001
rosanna pisze:Gdybyście mieli jeszcze raz zaprojektować dla siebie ogrodzenie, to jaki materiał byście wybrali?
gardenrun pisze:Mnie się raczej takie ogrodzenia nie podobają, ale jak ktoś ma bardzo ograniczony budżet, to chyba tylko to wchodzi w grę
Krzysztof Krysiński pisze:rosanna pisze:Gdybyście mieli jeszcze raz zaprojektować dla siebie ogrodzenie, to jaki materiał byście wybrali?
Witam,
tak naprawdę wszystko zależy od upodobań, możliwości finansowych oraz aranżacji otoczenia. Osobiście mogę polecić proste i ponadczasowe ogrodzenia panelowe Bekafor Classic.
Ponadto te same panele w przyszłości można wypełnić przesłonami np. Bekafor Collfort, żeby odgrodzić się w ten sposób od ciekawskich sąsiadów i przechodniów.
Pozdrawiam
62miko pisze:Ogrodzenie rzeczywiście ładne, eleganckie ale jakoś mnie nie przekonuje. Denerwowałoby mnie to, że sąsiedzi będą widzieli wszystko co robię na ogródku. Wiem, że można dokupić przesłony ale jak dla mnie to tylko podwójne kosztu. Już lepiej kupić drewniany płot np. taki http://ogrodosfera.pl/drewniane-ploty-ogrodowe i mieć spokój. Zaoszczędzi się dzięki temu czas i pieniądze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości