Dział poświęcony kwiatom ogrodowym, doniczkowym i ciętym. Jeśli zastanawiasz się które kwiaty są łatwe w uprawie, a które wymagające, czy dany gatunek kwitnących roślin będzie odpowiedni do Twojego ogrodu, albo szukasz kwiatowych inspiracji, zapraszamy do tego działu.
a u nas w łazience zagościło drzewko szczęścia, i chyba dobrze się tam czuje bo jest coraz większe;) nawet nie pamiętam skąd się u nas wzięlo.... chyba znajomym zawadzało w domu i zarządzili szybką ewakuację niechcianego lokatora:D
Ja myślę, że jeśli roślinka pasuje do reszty kompozycji i odpowiadają jej wilgotne warunki, to jak najbardziej może zostać elementem dekoracyjnym w naszej łazience.
Ja mam w łazience kilka kwiatków, ale muszę bardzo o nie dbać, zresztą jak o wszystkie kwiaty. Kupuję sobie narzędzia secret jardin do pielęgnacji kwiatów i dzięki temu moje kwiaty są bardzo zadbane
zazdroszczę tym co mają łazienki z oknami też bym bardzo chciała mieć kwiatki w łazience bo dodają dużego uroku, a jeżeli mam polecać kwiatki w łazience to myślę że najładniej będą wyglądać storczyki cudne kwiatki
Nie każdy kwiat wytrzyma w łazience,gdzie raz że jest ciepło a dwa mamy zdecydowanie wyższą wilgotność,pamiętajmy o tym. Ja również nie posiadam kwiatów w swojej łazience.