Jakiego producenta kostki ogrodowej proponujecie?

Wybór nawierzchni ogrodowych jest ogromny ? na co się zdecydować? Jak zaprojektować ścieżki w ogrodzie, jak je wykonać i jak dbać o nawierzchnie? W tym dziale znajdziesz opinie o różnych nawierzchniach i porady jaką wybrać.

Moderator: wika001

azgaja
Początkujący
Początkujący
Kontaktowanie:
Re: Jakiego producenta kostki ogrodowej proponujecie?

autor: azgaja » 02 paź 2014, 13:37

trybulec pisze:Materiał na nawierzchnie wybierz z grupy Premium a nie z kostki przemysłowej. W Premium szukaj impregnowanych fabrycznie (np. Libet impregnuje wszystkie). Z tych wybierz takie, które Ci się podobają. Hurtownia, albo producent niech zrobią ci indywidualny projekt. Ale najważniejsze:
bierz sprawdzoną ekipę brukarską. Będzie wtedy ładnie, bezproblemowo i na lata.

Kolega Trybulec uprawia tutaj szeptany marketing.
Dla wiadomości macherów od marketingu Libetu: nie wystarczy mydlić ludziom oczy i obiecywać "jakość Premium", trzeba jeszcze zadbać choćby o pozory przyzwoitości i jakości wyrobu.
"Ładnie, bezproblemowo i na lata" z tak wyglądającą kostką brukową Libet? Ponury żart, bo wydaliśmy ponad 10 tys. a dostarczona partia ujawnia wady fabryczne:
Obrazek
Ładnie to wygląda?
Wszystkie zdjęcia zrobione u nas na działce, trefny towar dalej leży, bo reklamacja się ślimaczy. Bezproblemowo?
Obawiam się mocno, co będzie z tym chłamem po zimie. Na lata?
Wybierając Libet, ryzykujecie, że będziecie mieli jak tak my, "ładnie, bezproblemowo i na lata" w "jakości premium" oraz nowomodne technologie w nowomowie marketingowej.

Prawda to autentyczne opinie użytkowników, a nie opłacone przez producentów anonse.

pokoe
Zainteresowany
Zainteresowany

autor: pokoe » 28 paź 2014, 21:28

Bruk Bet jest jednym z lepszych producentów, przynajmniej w rejonie południowej Polski. Ja lubię ich projekty kostki, mam od dawna nawierzchnię do wymiany, za rok może się wreszcie uda to ukończyć. Chciałbym wziąć coś od nich z tą ciekawą estetyką.

adamus_1956
Początkujący
Początkujący
Kontaktowanie:

autor: adamus_1956 » 09 lut 2015, 14:49

W ogrodzie świetnie wyglądają kostki i płytki betonowe drewno podobne z firmy Betonbest, są bardzo dobrej jakości i świetnie wyglądają.

nata23
Zainteresowany
Zainteresowany

autor: nata23 » 18 lis 2015, 12:34

każdy ma swoich faworytów, w Pabianicach jest hurtownia kostki brukowej, która jest dość dobrze zaopatrzona - http://www.kostka-ditrich.pl/oferta.html no a przy okazji maja usługi brukarskie w ofercie, jak dla mnie to niezłe połączenie i spora oszczędność czasu.

Awatar użytkownika
ageusz
Początkujący
Początkujący

autor: ageusz » 21 lis 2015, 11:36

w te wakacje miałam identyczny problem, szukałam jakiejś dobrej kostki granitowej do mojego ogrodu, ja wybrałam ją ze strony: http://www.granit-kostrza.pl wszystko sprawnie przebiegło, panowie przywieźli dokładnie taką kostkę jak chciałam, w dokładniej tej ilości w której zamówiłam, zdecydowałam się na tą firmę głównie ze względu, że moi znajomi mi ją polecili, poczytałam następnie o nich opinie na internecie i stwierdziłam, że mogę zamawiać i jak się okazało wszystko było świetnie i przede wszystkim na czas :)

crutmlo
Początkujący
Początkujący

autor: crutmlo » 15 lut 2017, 8:29

Wybierz najtańsze.

majawogrodzie
Zainteresowany
Zainteresowany

autor: majawogrodzie » 21 lut 2017, 12:38

My korzystaliśmy z produktów firmy http://www.grabinex.pl/ zobaczcie sobie ofertę. Wygląda moim zdaniem naprawdę elegancko wszystko. Z resztą sam materiał jest bardzo dobrej jakości. Po ułożeniu wszystko fajnie do siebie pasuje. Działka od razu inaczej wygląda.

RSzmicio_pl
Początkujący
Początkujący

autor: RSzmicio_pl » 31 sie 2017, 11:57

Jeżeli szukacie takiego producenta to polecam zapoznać się z naszą stroną :) od dawna zajmujemy się kostkami.

zypa
Aktywny
Aktywny

autor: zypa » 04 paź 2024, 13:17

Ale to wtedy wykonawca odpowiada za transport, co nie?
Interesuje mnie również rozkład jazdy mława warszawa.
To pod linkiem jest aktualne?

Wróć do „Nawierzchnie”