Informacje o targach ogrodniczych, imprezach związanych z ogrodnictwem, wystawach ogrodniczych, kalendarz imprez poświęconych ogrodnictwu i otoczeniu domu. Chcesz się dowiedzieć kiedy odbywają się wystawy kwiatów albo targi ogrodnicze w Twojej okolicy, albo zmieścić informację o ciekawym wydarzeniu ogrodniczym?
Mam pytanie, czy inwestować we własną stronę internetową? Wspólnie z żoną prowadzimy firmę sprzedającą drzewka i akcesoria ogrodowe. Zastanawiamy się nad poszerzeniem usług o Internet i stąd cały pomysł. Jak sprawdzamy ceny jest naprawdę różnie, nie ma reguły fajną ofertę ma eyedesign znacie ich?
Jeśli potraktujesz własną stronę jako wizytówkę, to moim zdaniem warto by ładnie wyglądał. A już na pewno praca włożona w to, by była przyjazna dla użytkowników i nowoczesna nie powinna pójść na marne i może zaprocentować. Pozdrawiam!
W dzisiejszych czasach internet zajmuje wielką część rynku, jeśli jesteś sprzedawcą ktory chce sie rozwijać to powinienes mieć strone i dostęp do klientów w internecie.
Ja prowadzę bloga (na którego przy okazji zapraszam mojogrod.c0.pl) i uważam, że to wystarczające rozwiązanie. No, ale jeśli jesteś sprzedawcą, to jak najbardziej zainwestuj w stronę www. Sklep internetowy może przynieść ogromne zyski
Zerknij sobie na ofertę greenparrot.pl . Tworzą porządne strony www i pozycjonują je. Cieszą się pozytywnymi opiniami i naprawdę znają się na rzeczy. Śmiało można im zaufać.
Kwiaciarnia Grodzisk Mazowiecki ma bardzo ładną stronę, między innymi dlatego skorzystałam z ich usług, dla mnie to bardzo ważne aby firma miała strone internetową, nawet dzwonić nie muszę, wystarczy mail Same zalety
Jeśli prowadzicie biznes to inwestowanie we własną stronę www jest obowiązkowe. Obecnie praktycznie każdy szuka usług przez inernet tak więc będzie to bardzo sensowne. Dodatkowo polecam fan page na facebooku czy na instagramie - szczególnie jeśli chcecie dotrzec do młodszych klientów.
Dzięki temu uda się Wam ich przyciagnąć do siebie.
Oczywiście dobrze będzie zainwestowac w profesjonalną obsługę sklepu.