Moderator: wika001
Citier38 pisze:Kupował ktoś z was w ogóle te bramy ? Bo bardzo zależy mi na rzetelnej opinii klienta.
JanekC pisze:Ja mogę polecić bramy uchylne - jest bardzo dużo siłowników do tego typu bram, a poza tym ich działanie jest proste jak konstrukcja cepa. Jedyną wadą jest to, że wymagają pewnego odstępu od frontu garażu. U mnie akurat takiego problemu nie było, mogłem zdecydować się na właśnie uchylną bramę i automat marki BFT Tiziano.
boleborre pisze:JanekC pisze:Ja mogę polecić bramy uchylne - jest bardzo dużo siłowników do tego typu bram, a poza tym ich działanie jest proste jak konstrukcja cepa. Jedyną wadą jest to, że wymagają pewnego odstępu od frontu garażu. U mnie akurat takiego problemu nie było, mogłem zdecydować się na właśnie uchylną bramę i automat marki BFT Tiziano.
BFT Tiziano – bardzo dobre i praktyczne siłowniki. Największa zaleta to taka, że nic przy nich nie trzeba robić, bo sprawnie działają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości