Jeśli zastanawiasz się jaki wybrać trawnik, jak go założyć i pielęgnować oraz jak walczyć z chwastami na trawniku, zapraszamy do tego działu. Porady na temat trawników z rolki i siewu, ich utrzymania i właściwej pielęgnacji.
Trawa w rolkach to bardzo dobry pomysł, ale z drugiej strony też o wiele kosztowniejszy niż powiedzmy zwykła trawa wysiewana, musimy mieć ten fakt na uwadze.
Jedna sprawa to cena trawy w rolkach, natomiast druga to jej odpowiednie i dokładne położenie, tak aby ciekawie prezentowała się w naszym ogrodzie. Inaczej efektu po prostu nie będzie. Osobiście jestem zwolennikiem naturalnego trawnika.
Jeżeli całością wykonania, położenia trawnika z rolki zajmie się profesjonalna firma to nie będzie żadnego problemu. Akurat to jest właśnie naszą specjaliazacją i służymy pomocą
Hej Jeżeli pada pytanie o fachowców od traw z rolki, to ja muszę polecić warszawskie-ogrody.pl Sama korzystałam z ich usług czy doradztwa, więc jestem idealnym przykładem na polecenie ich Dla mnie liczy się efekt
Dzień Dobry, trawa w rolkach to bardzo dobre rozwiązanie warto również przed zakupem przeczytać artykuły na ten temat wg. mnie to jedno z najlepszych rozwiązań do ogrodów przy bloku
Polecam skontaktować się z firmą Xeroflor, która jest doświadczonym producentem wysokiej jakości trawy w rolkach. Taka trawa to super sprawa i szybki efekt wizualny bo nie musimy czekać na wzrost trawy z nasion.