Moderator: wika001
Proszę mi wierzyć, szukałam i szukałam, ale mam teraz większy mętlik w głowie, niż przed zbieraniem informacji. Spotkałam się z wieloma sprzecznymi opiniami dotyczącymi tanich podkaszarek (np. firmy NAC), dlatego napisałam tutaj, na forum ogrodowym, gdzie wypowiadają się osoby, które mają do czynienia z różnego rodzaju sprzętem, i tym droższym i tym tańszym i znają się na rzeczy.To może poszukaj informacji w sieci? Pewnie sporo tego będzie.
To już niestety dla mnie zbyt duża kwota... Szukam czegoś dobrego, a jednocześnie w cenie nieprzekraczającej 400 zł. Dziękuję za radę dotyczącą opakowania. Pomyślę nad takim rozwiązaniem.Mój tata używa podkaszarki stihl, właśnie spalinowej ale z tego co pamiętam to dał za nią trochę więcej niż twój budżet bo chyba 600 parę zł.
Od siebie dodam jedynie abyś odpowiednio zapakował taki prezent. Tutaj https://e-hurtownia-opakowan.pl możesz dostać pudełka ze świątecznym motywem w różnych rozmiarach
Wróć do „Narzędzia ogrodnicze”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości