Moderator: wika001
emika pisze:Jestem ciekawa, jak u Was wyglądają takie tarasy. Na działkach to chyba dość popularne rozwiązanie
Tymek_Tymek pisze:Deski tarasowe z kompozytu to najlepszy wybór. Szybkie, bezproblemowe i ładne.
Należy jednak zwrócić uwagę na deski, które chce się kupić - firm jest wiele, desek kompozytowych jeszcze więcej. Jeśli taras ma służyć przez lata to trzeba wybrać pewniejsze deski, najlepiej takie, które maja w składzie pvc i mączkę drzewną. Wszystkie inne to spore prawdopodobieństwo, że trafimy na chińszczyznę, albo deski inne kiepskie.... wiem,co mówię deski kompozytowe kupiłem dwa razy! najpierw bez przemyślenia, pierwsze lepsze i juz po 2 miesiącach się rozpadły!! Potem się przyłożyłem, poczytałem, popytałem i wybrałem deski kompozytowe Teraso. Świetny producent - deski piękne mam je od lata, przetrwały całą zimę w nienaruszonym stanie i czekam juz na wiosnę i lato.
Zastanawiam się jeszcze nad balustrada teraz - tez na pewno wybiorę kompozyty, bo to idealny materiał.
Agniesia pisze:W moim domu rodzinnym taras był opłytkowany. Przetrwał w nienaruszonym stanie wiele lat Ale jednak deski wyglądają dużo przytulniej i ładniej, więc chyba też się na nie zdecyduję...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości