Moderator: wika001
korektor pisze:Fajnym prezentem, może być wiatrówka, jeśli mąż lubi strzelać , np Glock 19 4,5 mm. Jest zasilany kapsułą co2, a jedna kapsuła pozwala oddać do 50 strzałów z wyrównaną prędkością -więc wydaje mi się być dosyć ciekawą propozycją A jeśli lubi majsterkować to może multitoola ?
kaczuszka pisze:a ma jakieś specjalne tarcz do strzelnia czy zabiera się strzelnicę ?
Orchido pisze:Kompletnie nie da się zrozumieć sensu. Wiatrówkę na strzelnicę zabierać?
ja chyba też nie rozumiem. Jeśli ktoś ma taką wiatrówkę, to najlepiej strzelać do kulochwytu. Można w militaria.pl takowe dostać
Co do prezentów to polecam scyzoryki, bo to chyba najbardziej męski prezent jaki mozna wymyslić. Jest tego sporo na rynku. Ja kupowałem bratu niedawno na 28 urodziny victorinoxa w militariach i troche mi zeszło zanim wybrałem odpowiedni model, bo tyle tego jest.
korektor pisze:Mój ojciec ma SwissChamp' a i póki co jest niezawodny, więc popieram przedmówce, warto brać Victorinoxy
korektor pisze:A co do pomysłu, to może jakąś książkę ? Np taką : " "Przetrwać! Ekstremalny zastrzyk adrenaliny" - Bear Grylls autora chyba nikomu przedstawiać nie trzeba
kaczuszka pisze:korektor pisze:Mój ojciec ma SwissChamp' a i póki co jest niezawodny, więc popieram przedmówce, warto brać Victorinoxy
chyba nic nie przebije szwajcarskiej stali i dożywotniej gwarancji
kaczuszka pisze:korektor pisze:A co do pomysłu, to może jakąś książkę ? Np taką : " "Przetrwać! Ekstremalny zastrzyk adrenaliny" - Bear Grylls autora chyba nikomu przedstawiać nie trzeba
fajnym pomysłem też może być alkomat czy po prostu latarka
Wróć do „Inne tematy ogrodowe i działkowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 211 gości