Moderator: wika001
DrutBud pisze:Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Jeżeli chodzi o siłowniki od bramy, to moim zdaniem warto postawić na te dobre i markowe, co do których mamy pewność iż będą wytrzymałe i niezawodne przez lata, nie warto natomiast opierać się na najtańszych zamiennikach.
pokoe pisze:DrutBud pisze:Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Jeżeli chodzi o siłowniki od bramy, to moim zdaniem warto postawić na te dobre i markowe, co do których mamy pewność iż będą wytrzymałe i niezawodne przez lata, nie warto natomiast opierać się na najtańszych zamiennikach.
To już na pewno, ale po czym poznać te dobre. Ja zobaczyłem, że niektóre siłowniki do bram skrzydłowych są wykonane z dobre aluminium i to mi się podoba. Ale czy to świadczy o tym, że sama automatyka jest solidna?
BioArt_com_pl pisze:Zgadza się, tutaj ważnych jest kilka elementów, aspektów na które trzeba zwrócić uwagę podczas kupna siłownika, głównie chodzi mi o jego bezawaryjność oraz szybki i dobry serwis, to ma olbrzymie znaczenie .
mirrek pisze:BioArt_com_pl pisze:Zgadza się, tutaj ważnych jest kilka elementów, aspektów na które trzeba zwrócić uwagę podczas kupna siłownika, głównie chodzi mi o jego bezawaryjność oraz szybki i dobry serwis, to ma olbrzymie znaczenie .
A co uważasz na taki temat, że najlepsze siłowniki pracują na 24V?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 50 gości