Pomysły na aranżację ogrodu, dobór odpowiednich roślin i kompozycje roślinne. Tu znajdziesz podpowiedzi jak zaprojektować by był funkcjonalny, efektowny i piękny. Zamieszczamy porady jak stworzyć ogród w określonym stylu i jak zagospodarować przestrzeń.
Dokładnie tak jak powyżej, wszystko uzależnione jest od tego na hodowli czego się skupiasz oraz jaka ma być powierzchnia. Jeżeli planujesz coś większego to polecam szklarnię będzie trwalsza i bardziej solidna.
Jak szklarnia, to pełne wyposażenie dostaniesz na www.lchortigroup.pl . Już dawno temu kupowałam, sprzęt i materiały naprawdę daje rade, serdecznie polecam.
Jeżeli chodzi o szklarnie to polecam zamontować w niej takie lampy specjalistyczne jak w tej ofercie https://sklep.elektrospark.pl/oswietlen ... ,7787.html Dzieki nim będziesz mieć o wiele lepiej owocujace rosliny, ponieważ światło w jakim bedą rośliny z lamp będzie bardzo dobrze na nie oddziałowywać. Warto sie nad tym zastanowic.
Niestety ale nie do końca się zgodzę, bo to nie tylko kwestia gustu, ale i również przede wszystkim miejsca i przestrzeni jaką posiadamy w ogrodzie. Szklarnia sprawdzi się w dużym i przestronnym ogrodzie.
U nas jest tunel i mogę go z czystym sumieniem polecić. Oczywiście jeżeli chodzi o materiał to polecam trwalszy najlepiej ze sklepu Ogrodmacieja mają bardzo dobrą jakość materiałów ogrodowych.
Zdecydowanie polecam tunel foliowy 3x6 mój mąż zrobił go sam od a do z, jak ktoś potrzebuje gotowy tunel foliowy 3x6 polecam kolor zielony i metalowy stelaż. Już to pisałam wcześniej, że ważny jest fakt, by tunel miał 12 okien tek jak ten