Re: TRAKTOREK KOSIARKA FACHMANN - zakup
autor: Stanisław11 » 07 gru 2018, 19:01
Witam wszystkich forumowiczów, chciał bym się podzielić moimi doświadczeniami związanymi z traktorkami. Z zamiarem kupna traktorka kosiarki nosiłem się kilka lat, jeździłem po róznych salonach porównywałem wszystkie traktorki, parametry, wykonanie itd i niestety stwierdziłem że z roku na rok wszystkie te znane marki obkrawają coś przy swoich traktorkach a to cieńsze blachy, a to mniej śrubek, wszystko uboższe coraz bardziej, albo silnik zamiast briggsa to chiński co u mnie całkowicie odpadało. Tak samo któregoś dnia pojechałem do kolejnego sklepu i zobaczyłem traktorki fachmann o których tu mowa, podszedłem do sprawy podobnie czyli przeswietlenie techniczne traktorka i pierwsze co już mnie zaciekawiło to to że układ kierowniczy praktycznie nie ma luzów tak jak jest to większosci traktorków łącznie z tymi drogimi jak np. husqvarna, pooglądałem dokładnie, porównałem z tymi które wczesniej widziałem i tak sie zakończyło że kilka dni później zdecydowałem się kupić fachmana. Używam już jakis czas i jestem bardzo zadowolony. Tak to u mnie wyglądało, wybierałem długo ale mysle że było warto. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życze owocnych poszukiwań.