Kosiarki, podkaszarki, sekatory, odkurzacze do liści, wertykulatory, pilarki, itp. Dział poświecony narzędziom ? ich wyborowi i ich wykorzystaniu w ogrodzie, od prac ziemnych, przez pielęgnację trawnika, drzew, krzewów i kwiatów do akcesoriów ułatwiających utrzymanie porządku w ogrodzie ? i wiele innych.
Jeśli mamy spory ogród otoczony żywopłotem, to lepszym wyborem będą raczej nożyce spalinowe. W trakcie pracy bardzo łatwo można niechcący przeciąć kabel... wiem z własnego doświadczenia, bo już raz mi się to zdarzyło
To prawda, tylko też z drugiej strony trzeba liczyć się z tym, że nożyce spalinowe to koszt ponad 200zł i mowa o dobrej marce , sprawdzą się w szczególności jeżeli mamy dużo powierzchni żywopłotu do przycięcia.
Witajcie! Proszę o parę minut na wypełnienie ankiety będę bardzo wdzięczny! Ankieta jest anonimowa i jest mi potrzebna do przeprowadzenia badań w pracy magisterskiej.
W świetny sekator do żywopłotu zaopatrzyłam się u Rolmasz-Zary. Są ostre i łatwe w obsłudze. Oferują narzędzia pneumatyczne oraz inne sprzęty wielu renomowanych marek. Solidny i rzetelny sprzedawca.
W tym budżecie ja polecam Einhell GH-EH 420W to wystarczający zapas mocy jeżeli chodzi o żywopłoty, największym plusem urządzenia są kompaktowe rozmiary i naprawdę niska waga.