W ogrodzie może wydarzyć się dużo nieprzewidzianych sytuacji ? ten dział właśnie im jest poświęcony. Informacje na temat specyficznych problemów związanych z pracami ogrodowymi, aranżacją ogrodu, uprawą oryginalnych gatunków roślin.
Nie bez powodu mówi się, że dodatki tworzą całość i charakter stylizacji. Kamienie ozdobne to niepozorny drobiazg... Kamienie dekoracyjne w ogrodzie >>
To jest świetny dodatek, do wnętrz i na zewnątrz. Ja na razie sobie pozwoliłem na kamień klinkieryt w mojej kuchni i efekt jest dosłownie piorunujący, Teraz myślę czym obłożyć elewację.
W sprawie miejsca zakupu to kupiłem ten kamień od lokalnego przedstawiciela Bruk Betu (producenta), więc wystarczy poszukać czy firma ma jakiś skład w Twojej okolicy.
Jeśli chodzi o sam Klinkieryt to są różne warianty tego kamienia, ja posiadam wersję z pierwszego zdjęcia.
Jak szukasz ciekawego wykończenia ogrodu to polecam Ci kamień jakim jest konglomerat kwarcowy ceny znajdziesz tu na pewno dobrą ofertę która bardzo Ci sie spodoba. Warto odwiedzić strone producenta Pamir bo posiada bardzo szeroki asortyment.