Re: Restauracja w Warszawie
autor: Vivre » 11 cze 2019, 20:10
Nie jestem mieszkańcem Warszawy jednak byłem tam nie tak dawno na zaproszenie mojego serdecznego przyjaciela. Mieszka w Ursusie, pozwolę sobie więc opowiedzieć Wam o wspaniałej przygodzie z PIZZĄ, którą miałem okazję przeżyć za sprawą zaproszenia mnie do super fajnej Pizzerii Dominium. Zacznę może od wnętrza, które jest bardzo pieczołowicie dopracowane, niezwykle klimatyczne, w pełni oddające klimat słonecznej Italii , która jak wszyscy wiemy jest stolicą wielu pysznych potraw w tym wspaniałej pizzy. Tradycyjnie pieczenie w specjalnym piecu nadaje wszystkim potrawom niepowtarzalnego charakteru. Oczywiście Dominium to nie tylko pizza. Wiele wspaniałych potraw, które w niezwykły sposób opisze nam bardzo profesjonalny personel, który zachęci nas do stałego korzystania z bardzo dobrych włoskich potraw w bardzo romantycznej i niepowtarzalnej atmosferze, do której niejednokrotnie będziemy wracać. Z ofertą tego wspaniałego miejsca możecie zapoznać się na stronie : pizzadominium.pl/lokale/warszawa-ursus. Serdecznie polecam to miejsce ponieważ można też otrzymać swoje ulubione potrawy również na telefon oraz on-line co jeszcze bardziej przybliża nas do wspaniałych smaków włoskiej kuchni