W ogrodzie może wydarzyć się dużo nieprzewidzianych sytuacji ? ten dział właśnie im jest poświęcony. Informacje na temat specyficznych problemów związanych z pracami ogrodowymi, aranżacją ogrodu, uprawą oryginalnych gatunków roślin.
Hej, piszę z nadzieją, ze mi ktoś pomoże. Muszę zdecydować się na jakieś oświetlenie obiektu sportowego jakim jest boisko. Moja wiedza w tym temacie jest naprawdę bardzo mała. Może ktoś pomóc, podpowiedzieć?
Sam kiedyś poległem na tym temacie. Żeby dobrze oświetlić taki obiekt naprawdę trzeba mieć sporą wiedzę w tym temacie. Ostatecznie zdecydowałem się na powierzenie tego zadania profesjonalistom, których znalazłem tutaj https://renovis.pl/oferta/oswietlenie-z ... -sportowe/ . To fachowcy, którzy wyspecjalizowali się w energooszczędnych źródłach oświetlenia przemysłowego. Zaproponowali technologię LED, która ma naprawdę sporo zalet. Zajęli się wszystkim od projektu po montaż włącznie. Uważam, że to było najrozsądniejsze rozwiązanie.
Boisko musi być nie tylko dobrze oświetlone najlepiej z czterech stron ale i dobrze wyposażone w dobry sprzęt na przykład w dobry kosz do koszykówki czy siatki.
Ja ze swojej strony polecam zapoznać się z ofertą firmy renowacji boisk, która oferuję kompleksowa renowacją boisk sportowych. Ja kilka razy zamawiałem firmę bo mojego amatorskiego boiska sportowego.