Miejsce, by pochwalić się swoimi osiągnięciami i zastosowanymi rozwiązaniami. Tu znajdziesz praktyczne podpowiedzi dotyczące wykonania elementów małej architektury, aranżacji ogrodu, uprawy i pielęgnacji roślin.
A zależy Ci tylko na stronie internetowej, czy może na sklepie online? Jeśli ta dryga opcja, to na pewno spodoba Ci się taka platforma w połączeniu z od razu z systemem płatności. Wydaje mi się, że obsługa jest bardzo prosta, z tego co widziałem. Na pewno sobie poradzisz, nawet jeśli masz niewielką wiedzą na temat korzystania z czegoś takie.
Polecam Ci firmę Ideo Sp. z o.o. Oferują nie tylko strony internetowe, ale systemy wewnętrzne dla firm i aplikacje mobilne iOS. Ja współpracuję z nimi od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Mają świetny kontakt z klientem i obsługują bardzo kompleksowo.
Jesli prowadzisz firme, badz jestes osoba prywatna i jestes zainteresowany własna strona internetowa to polecam serdecznie webstart. Według mnie maja najlepsza oferte, dostosowana do roznych potrzeb klientow. Ich projekty mozecie zobaczyc na stronie, robia wrazenie.
Myślałem niedawno o tym aby założyć stronę internetową ale nie wiem jaki hosting byłby najlepszy, może mi coś polecicie? Z tego co sprawdzałem to nazwa.pl ma dość dobrą ofertę, wziął bym u nich domenę oraz hosting, w pakiecie. Co o tym sądzicie?
Też słyszałam o tym hostingu od nazwa.pl i z tego co wiem to mój brat ma u nich swoją stronę firmową na serwerach, działa sprawnie, także chyba warto ich wybrać.
Ja projektowanie strony oddałam w ręce profesjonalistów, stwierdziłam, że nie do końca się na tym znam, a zależy mi, żeby wszystko było dokładnie tak jak chcę.
Czy posiadacie własny sklep lub stronę internetową? Osobiście chciałbym Wam polecić stronę na PW, na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł dotyczący korzystania z usług agencji interaktywnych. Co Wy o tym sądzicie?