W ogrodzie może wydarzyć się dużo nieprzewidzianych sytuacji ? ten dział właśnie im jest poświęcony. Informacje na temat specyficznych problemów związanych z pracami ogrodowymi, aranżacją ogrodu, uprawą oryginalnych gatunków roślin.
Widzę, że większość z nas opowiada się zdecydowanie za żywym drzewkiem - u mnie też co roku jest pachnący świerk prosto ze szkółki. Ale ostatnio spodobały mi się również sztuczne choineczki, zwłaszcza takie o... białych igłach Czy ktoś z Was taką ma?
My w tym roku chcemy kupic prawdziwą choinkę. Nie chcę już sztucznej, nie podobają mi sie... Jak dla mnie drzewko musi być zywe, wtedy pięknie pachnie i ladnie wyglada.
No tak, powoli nadchodzi czas na Choinki . Jaką kupujecie w tym roku? My chyba zdecydujemy się na sztuczną, ponieważ zauważyłam, że taka pachnąca lasem mnie uczula. Może jak się uda, damy taką na balkon,ale to jeszcze czas pokaże. Co do sztucznej, to na pewno kupię jakąś większą, droższą po to, by dłużej mi służyła i ładniej pachniała.
Każdy lubi co innego. Ja za żywymi choinkami nie przepadam dlatego na każde święta w pokoju stoi sztuczna choinka na pniu i też jest dobrze. Przynajmniej nie trzeba co chwile igieł sprzątać, które się sypią z żywej choinki. A po co dodawać sobie roboty jeszcze na święta
Ja też za żywymi choinkami nie przepadam i co roku mamy sztuczną choinkę. W tym roku kupiłam taką choinkę po sezonie i mam święty spokój z tematem choinki.
Ja myślę, ze najbardziej już o świętach myślą Ci, którzy wiedzą, że nie spędzą ich z rodziną w kraju. Takimi osobami są z pewnością opiekunki osób starszych procujące w Niemczech.