Dział poświęcony odpowiednim nawozom i środkom ochrony roślin. Porady na temat tego jakie nawozy stosować i czym nawozić poszczególne gatunki roślin, a także informacje dotyczące środków ochrony roślin.
Drogie Panie, Możecie mi powiedzieć czy warto kupować nawozy ze sklepu internetowego? Widziałem, że mają spory wybór ale zastanawiam się jak jest z jakością.
Ja polecam firmę agreko w której znajdziemy szeroką ofertę na nawozy różnego typu ( nasienne, dolistne, doglebowe). Na stronie znajdziemy również pomocne informację z zakresu uprawy roślin.
Jeśli chodzi o sprawdzone nawozy do roślin ozdobnych, to polecam te ze strony http://www.e-ogrodek.pl/a/wzmocnij-rosl ... 18611.html Mamy tutaj do wyboru bardzo szeroki asortyment, dostępne są m. i. nawozy do róż, roślin cebulkowych oraz takie smaczki jak np. nawozy barwiące do hortensji. Sama korzystam z tych produktów przy pielęgnacji własnego ogrodu i mogę polecić.
Moje ulubione sklepy online, które przegladam namietnie i czesto to - sklep ogrodniczy, - sklep farmera. Sklepy stacjonarne: Leroy Merlin, Castorama - tam zawsze znajduje to co potrzebuje! I jeszcze kilka sklepów, ktore sa blisko mojego osiedla!