Moderator: wika001
CebuleKwiatowe pisze:Polecam rozważyć także modrzewia syberyjskiego jako materiał na taras,jest co prawda droższy,ale w zamian za to bardzo wytrzymały,solidny i pieknie się prezentuje.
bluesea pisze:Już widziałem kilka tarasów ze zwykłego betonu, i gładkiego i drapanego i inne cuda i szczerze powiem to mi się nie podobało, po prostu wygląda to na pójście na łatwiznę. Znacznie lepszą opcją będzie choćby takie drewno ogrodowe jak wstawił Ci @JanekC
karna pisze:A co powiecie na posadzki betonowe? Czytam właśnie na maxmag.pl jak wybrać wykonawcę posadzki i sama całkiem poważnie się nad tym zastanawiam. Są wytrzymałe, a do tego całkiem nieźle się prezentują.
Deve pisze:karna pisze:A co powiecie na posadzki betonowe? Czytam właśnie na maxmag.pl jak wybrać wykonawcę posadzki i sama całkiem poważnie się nad tym zastanawiam. Są wytrzymałe, a do tego całkiem nieźle się prezentują.
posadzki betonowe są spoko, ja się na to zdecydowałem bo długim długim czasie, ale jestem zadowolony. Pamiętajcie tylko, żeby odpowiednio ja zabezpieczyć po położeniu, np. Dynasilem, który będzie chronił przez olejami i wodą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości