Strona 1 z 1

Półki na przetwory

: 04 wrz 2014, 9:43
autor: Bezik
Udało nam się wygospodarować w kuchni niedużą skrytkę między innymi właśnie na domowe przetwory.
Co myślicie o tym, żeby wstawić tam taki plastikowy regał, jak np. coś takiego jak ma PanMajster?
Sprawdzi się takie rozwiązanie czy może lepiej byłoby zainstalować kilka półek na słoiki?

Re: Półki na przetwory

: 19 wrz 2014, 14:48
autor: Bartas1968
Wydaje mi się że sprawdzi się idealnie. Ja mam takie półki z drewna i też jest to świetne rozwiązanie.

Re: Półki na przetwory

: 17 lip 2015, 17:46
autor: lwica1980
Fajne, na pewno b edze ok

Re: Półki na przetwory

: 05 sty 2016, 12:41
autor: erabev
Ja poszłabym w drewno. Ma lepszy klimat!

Re: Półki na przetwory

: 10 lut 2016, 15:24
autor: g.miszka
Ja też wolę drewno. Mi stolarz za nieduże pieniądze zrobił bardzo ładne półki.

Re: Półki na przetwory

: 16 mar 2016, 11:41
autor: wagner-kasia
Plastikowy może nie wytrzymać. Zauważ, że mają one ograniczone obciążenie. Zapełnione słoiki ważą sporo. Szkoda by było zmarnować tyle dobrego jedzenia gdyby regał się zarwał. Proponuję kupić regały metalowe np. z http://gobiwroclaw.pl/oferta/regaly-metalowe.html gdzie możesz pomieścić dużo więcej weków. Ja kupowałam takie regały do spiżarni i jestem bardzo zadowolona już od kilku lat użytkowania :)

Re: Półki na przetwory

: 31 maja 2016, 15:28
autor: karmelia
dokładnie, plastikowe półki moga nie wytrzymać dużej ilości słoików. Wybrałabym drewniane

Re: Półki na przetwory

: 27 lut 2018, 14:22
autor: Alano
Ciekawy temat :wink: Drewno jest jakimś rozwiązaniem, ale regały metalowe są niesamowicie wytrzymałe i służą, długie, długie lata :wink:

Re: Półki na przetwory

: 06 mar 2018, 14:43
autor: MonikaK
Ja bym z pewnością wybrała półki metalowe. Jednak nie chcę nic doradzać, bo nie wiem, jaki masz wystrój w kuchni.